NAVIGATIE:
Ervaar-Anders » Waarom Ervaar-Anders?


Waarom Ervaar-Anders?
Wij werken met een kwetsbare doelgroep, waarvoor we een praktische methode gerbuiken waarbij de begeleider samen met de cliënt gericht werkt aan de doelen die zij samen opstellen.
Ervaar-Anders kent de stoornissen van cliënten en hun systemen met de daarbij behorende gedragsproblematiek. Wij kunnen deze systemen vertalen en overdragen naar de cliënt en zijn omgeving, zodat zij allen bewust zijn of bewuster worden van de stoornis en of de beperking.

Een belangrijk aspect van onze visie en begeleidingsstijl is, dat we niet alleen naar de stoornis of beperking op zich kijken, maar juist naar de persoon die achter de stoornis of beperking zit. De cliënt staat centraal in de begeleidingsperiode. Wij richten ons erop de cliënt zichzelf accepteert om wie hij of zij is. Hierdoor kan hij of zij zelf bewuste keuzes maken in zijn of haar leven.

Buiten dit alles om heeft Ervaar-Anders een duidelijk beleid waarbij kwaliteit voorop staat.
(Zie ook onze erkenningen.)
Onze begeleiders hebben een positieve benadering, waarmee zij de cliënten motiveren. Ook geven we de middelen om de doelen aan te passen, zodat er altijd efficiënt en adequaat kan worden gereageerd op de invloeden van de beweeglijke maatschappij waarin de cliënt de resultaten behaalt.Copyright Ervaar-Anders 2024. Alle rechten voorbehouden
Mon Plaisir 89 A, 4879 AM Etten-Leur | +31(0)6 460 110 51
Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Rechten afbeeldingen | Contact opnemen